Prima selezione
- Presentazione domande: dal 7 luglio 2025 al 20 luglio 2025
- Pubblicazione graduatoria: 31 luglio 2025 su Gestione Carriere Studenti
Seconda selezione
- Presentazione domande: dal 1 settembre 2025 al 14 ottobre 2025
- Pubblicazione graduatoria: 23 ottobre 2025 su Gestione Carriere Studenti
Terza selezione
- Presentazione domande: dal 29 ottobre 2025 al 24 novembre 2025
- Pubblicazione graduatoria: 4 dicembre 2025 su Gestione Carriere Studenti
Documentazione disponibile
- Bando di ammissione – [D.R. 796/2025]
- Domanda di partecipazione – [Allegato 1]
- Requisiti di accesso – [Allegato 2]
Data di pubblicazione del bando: Lunedì 7 luglio 2025 – ore 12:00
Scadenza per la prima selezione: Domenica 20 luglio 2025 – ore 23:59
Maggiori informazioni
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Admission Call Open | Master’s Degree in Management Engineering
Selection type: Locally limited admission (numero programmato locale)
School: School of Engineering
Course type: Master’s Degree Program
Year of admission: First year
Admission requirements: Bachelor’s Degree or equivalent foreign qualification
Applications are now open for admission to the Master’s Degree Program in Management Engineering for the academic year 2025/2026.
The admission process is divided into three selection rounds:
First competition
- Application period: July 7, 2025 – July 20, 2025
- Ranking publication: July 31, 2025 on Student Career Management (Gestione Carriere Studenti)
Second competition
- Application period: September 1, 2025 – October 14, 2025
- Ranking publication: October 23, 2025 on Student Career Management (Gestione Carriere Studenti)
Third competition
- Application period: October 29, 2025 – November 24, 2025
- Ranking publication: December 4, 2025 on Student Career Management (Gestione Carriere Studenti)
Available documents
- Notice of Admission – [D.R. 796/2025]
- Application Form – [Allegato 1]
- Admission Requirements – [Allegato 2]
Publication date: Monday, July 7, 2025 – 12:00 PM
Deadline for first round applications: Sunday, July 20, 2025 – 11:59 PM
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